Notícies

Comparteix:

EL MONESTIR DE MONTSERRAT HA AMPLIAT LA SEVA OFERTA EN ESPAIS PER A REUNIONS

Montserrat ha ampliat i actualitzat la seva oferta d'espais per a reunions, convencions i conferències. S'han renovat sales existents i se n'han creat de noves, totes elles proveïdes de l'equipament necessari i adaptables a qualsevol esdeveniment. La ubicació d'aquests espais en un entorn únic i singular que disposa d'una oferta cultural, espiritual i de natura de primer ordre, permet complementar les reunions d'empresa amb interessants activitats d'incentius o de Team Building. A Montserrat les activitats d'incentius es realitzen a mida i moltes possibilitats tenen cabuda, com per exemple: Com a parc natural, iniciació a l'escalada, gimcana exterior o geocaching. També visites guiades al Museu o al nou espai audiovisual, entre altres moltes possibilitats.


CONVENCIÓ DE PACIFICO CONGRESOS EN SITGES

El Barcelona Province Convention Bureau va col·laborar el passat desembre amb el Sitges Convention Bureau a la organització de la convenció 2012 de Pacífico Congressos. La vila de Sitges va acollir aquesta convenció anual de Pacifico Cogresos, departament de turisme de negocis de Grupo Pacifico. Aquesta és una de les agències organitzadores de congressos més important a nivell nacional, amb una trajectòria de 28 anys i amb oficines a Barcelona, Madrid i Saragossa. La seva activitat principal son els congressos de petit i mitjà format que són els més adients per les destinacions de la província de Barcelona. Hi van participar uns 35 comercials de tot l'estat espanyol. La trobada va incloure una tarda de reunions i un dia de famtrip amb visites d'inspecció i programa social per conèixer la destinació i la oferta complementària de les comarques de Garraf i Penedès. Entre altres espais, es van visitar els membres del BPCB Finca Mas Soler i Caves Vilarnau.


CINC NOUS ASSOCIATS EN EL BARCELONA PROVINCE CONVENTION BUREAU

Des d l¿1 de juliol El Barcelona Province Convention Bureau compta amb cinc nous associats que reforcen la seva oferta en espais singulars, serveis complementaris i activitats outoor a la província de Barcelona. El Circuit de Catalunya i el celler Alta Alella entren a formar part de l¿oferta d¿espais singulars del BPCB. En la categoria de serveis complementaris s¿han adherit Alsaund, especialistes en il¿luminació i so per a esdeveniments, ubicats al Maresme, i Sagalés, empresa del Vallès Oriental amb una llarga trajectòria com a proveïdors de transport col¿lectiu de viatgers. Oxygen Events ha estat la nova incorporació per a activitats de team building i incentius a la Platja de Castelldefels. Amb aquests cinc nous membres, el Barcelona Province Convention Bureau amplia les possibilitats de servei al territori provincial, per a l¿organització de Congressos, Convencions , Reunions i Incentius.


WORKSHOP A FRANKFURT

El passat 24 d'abril el Barcelona Province Convention Bureau va participar a un workshop a la ciutat de Frankfurt, organitzat pel Catalunya Convention Bureau, A través del Centre de Promoció Turística de Catalunya a Alemanya, es va convocar a un grup de 16 organitzadors locals entre agències, corporacions i associacions per presentar-los l'oferta de recursos i serveis per a reunions a Catalunya. L'acte va tenir lloc per la tarda a l'Hotel Intercontinental i va consistir en un workshop sense agendació, seguit d'una presentació de la destinació Catalunya i del CCB. Posteriorment es va realitzar un sorteig de premis i es va oferir un sopar.


EL BCIN ACULL LA III EDICIÓ DE BCN MODA

El 10 de novembre té lloc la 3a edició del BDN moda, organitzada per l'Ajuntament de Badalona, el BCIN (Badalona Centre Internacional de Negocis) i ACTE, European Textile Collectivities Association.BDN Moda inclou la celebració dels Premis Joaquim Mercader per a joves dissenyadors, on es premia la creativitat, la viabilitat comercial i el tractament dels materials. En la present edició participen 25 creadors, entre alumnes de l'últim curs de disseny de moda o diplomats dels dos cursos anteriors d'escoles de disseny.La seu d'aquest esdeveniment és el BCIN (Badalona Centre Internacional de Negocis), espai associat al Barcelona Province Convention Bureau i peça clau en la infraestructura del sector turístic congressual de la província de Barcelona.


EL BARCELONA PROVINCE CONVENTION BUREAU ES PRESENTA A MADRID AL MARC DEL FORUM BUSINESS TRAVEL

El passat 27 de setembre el Barcelona Province Convention Bureau va presentar la província de Barcelona com a destinació MICE durant la quarta jornada de formació que ha organitzat el Forum Business Travel a Madrid, i que va tenir lloc al Círculo de Bellas Artes. Forum Business Travel és una plataforma de relació entre els diferents grups d'interès que gestionen els viatges d'empresa: travel managers, meeting planners etc. Bimestralment organitza cursos de formació a Barcelona i a Madrid, sobre temes d'interès del sector i a cada sessió es convida a un Convention Bureau a exposar la seva destinació. En aquesta ocasió, el Barcelona Province Convention Bureau va mostrar als assistents la seva variada oferta en espais singulars, serveis i activitats, així com els trets diferencials de la destinació Barcelona província en quant a cultura, tradició, caràcter i paisatge natural.


EL BARCELONA PROVINCE CONVENTION BUREAU A LES JORNADES INVERSES DE BRASIL

El Barcelona Province Convention Bureau va participar el pasta 30 de setembre a la Jornada Inversa de comercialització de Turespaña en el mercat brasiler. Aquesta trobada empresarial s'inclou dins el marc del Pla de Jornades de Promoció i Comercialització 2011, que va programar a les ciutats espanyoles de Bilbao, Sevilla i Barcelona Amb aquesta acció, Turespaña vol recolzar el potencial d'aquests territoris com a destinació de turisme de reunions i esdeveniments, tot aprofitant els recents enllaços aeris que s'han establert entre les ciutat de Sao Paulo i Barcelona. La jornada de Barcelona va consistirà en un workshop on van participar 18 agències de viatge procedents de Brasil, especialitzades en producte de luxe i MICE. Brasil és a l'actualitat un dels principals mercats emergents, amb un alt potencial de creixement econòmic, juntament amb Rússia, Índia i Xina.


El Centre de convencions TecnoCampus , nou membre del Barcelona Province Convention Bureau

EL Centre de convencions TecnoCampus s'ha adherit al Barcelona Province Convention Bureau com a membre associat.

El TecnoCampus (www.tecnocampus.cat) és un parc científic i de la innovació amb seu a la ciutat de Mataró, capital de la comarca del Maresme. Amb vocació de ser un projecte nacional i internacional, es va inaugurar al 2010 com a gran aposta del territori per contribuir decisivament a la seva transformació econòmica i social.

Ubicat a primera línia de mar, té una superfície de 2.200 metres quadrats, repartits en diferents sales entre les quals es troba un auditori amb capacitat per 323 persones.

El TecnoCampus és membre de la Xarxa de Parcs Tecnològics de Catalunya (XPCAT), de l'Associació de Parcs Científics i Tecnològics d'Espanya (APTE) i de l'International Association of Science and Technology Parks (IASP), entre d'altres.

El passat mes de juny va acollir la Convenció de Vendes de la multinacional tèxtil DB Apparel.
Dreceres

Sol·licitud d'adhesió Barcelona és molt més Guia professional


Diputació de Barcelona | Recinte Maternitat - Pavelló Mestral
Travessera de les Corts, 131-159 08028 Barcelona

Diputació de barcelona
Catalunya